Over ons

GoedGeven010 biedt een podium aan de vele sociale initiatieven die zich op diverse manieren inzetten voor Rotterdammers die financiële steun kunnen gebruiken.

Het platform is een initiatief van Stichting ANDERS Rotterdam, Stichting Rotterdamse Uitdaging, Voor Goed en de Gemeente Rotterdam.

Het doel van GoedGeven010

Doel van het platform is om de initiatieven zichtbaar te maken voor financiële donateurs en bedrijven. 

Stichting ANDERS Rotterdam

Stichting ANDERS Rotterdam is een snel groeiend ondernemersnetwerk van maatschappelijk betrokken ondernemers. ANDERS Rotterdam daagt ondernemers uit om een stukje van hun unieke diensten, producten en talenten kosteloos beschikbaar te stellen aan mensen in de samenleving die dát keihard nodig hebben. Met elkaar ontdekken we opnieuw hoe mooi het is om te geven en ontvangen. Want geven maakt rijk!

Stichting Rotterdamse Uitdaging

De spin in het web die stichtingen en verenigingen, met gesloten beurs, verbindt aan het lokale bedrijfsleven. Stichtingen en verenigingen hebben vaak mooie ideeën, maar de uitvoering kan door geld, tijd of gemis aan goede apparatuur/kennis nog wel eens achterblijven. De vrijwilligers willen graag, wij kunnen ze vooruit helpen. Wij weten welke bedrijven hun kennis, materialen of medewerkers willen delen. Wij gaan voor de win-win-win situatie waarbij de verenigingen en stichtingen vooruit geholpen worden, bedrijven hun betrokkenheid tonen en nieuwe verbindingen gelegd worden tussen bedrijfsleven en de samenleving. 

Het leukste ondernemersnetwerk op het gebied van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Niet praten maar doen! 

Voor Goed

Rotterdam is populair en floreert, maar is ook een stad met veel armoede en hardnekkige werkloosheid. Wij zijn ervan overtuigd dat meer sociaal ondernemerschap hier een antwoord op is. Daarom werken we aan projecten die het sociaal ondernemen in onze stad verder aanjagen. 

Meer weten?

Wil je meer weten over GoedGeven010? Of kom je graag in contact met de Goede Gevers achter het platform? Neem dan contact met ons.