Team Toekomst

Ondanks het aanbod aan onderwijs, zorg en activiteiten lukt het vele kinderen in Delfshaven niet om de kansen te benutten. Team Toekomst ondersteunt de gezinnen, die dat het meest nodig hebben, op alle leefgebieden en helpt hun kinderen in een langdurig traject om hun talenten te ontwikkelen.

  • Rotterdam
  • Alleenstaanden, Gezinnen, Kinderen
  • Advies, ondersteuning en diensten, Creatieve initiatieven, Dagjes uit en vrije tijd, Financiële en administratieve hulp, Kinderen en jeugd, Persoonlijke ontwikkeling en onderwijs, Speciale bijdragen, Sport en recreatie
  • ANBI status: ja

Lees meer over dit initiatief

We hebben afgelopen jaren hard gewerkt om goede samenwerkingen te realiseren tussen de scholen, zorg en activiteiten aanbieders in Delfshaven. We zien samen allemaal de positieve effecten die het langdurig traject dat Team Toekomt kan bieden heeft op de wijk, gezinnen en kinderen. We geloven dat we in samenwerking met deze aanpak de oplossing in handen hebben om binnen 10 jaar een Delfshaven te realiseren waar ieder kind kansgelijk opgroeit. Scholen constateren welke gezinnen de meeste ondersteuning nodig hebben, maar daarin zien we ook dat het vraagstuk in onze wijk veel groter is dan de momenteel beschikbare capaciteit en middelen. De extra financiële steun zal ingezet worden om de capaciteit van ons team te vergroten en méér gezinnen met hun kinderen onder onze vleugel te kunnen nemen.

De-Verandertheorie-van-Team-toekomst
20200611_100203000_iOS

Om video's te kunnen kijken hebben we je toestemming nodig. Video's op deze website worden verzorgd door het YouTube streaming media platform. YouTube kan jouw kijkgedrag volgen en gepersonaliseerde advertenties tonen voorafgaand aan de vertoning van de video.

Bekijk details

Team Toekomst

Hooidrift 68
3023kp Rotterdam

Contactgegevens

Mirjam van Rijn
mirjam@teamtoekomst.nl
0627179884