Stichting Werkshop

MISSIE De Werkshop wil mensen een kans geven om actief deel te nemen aan de maatschappij en om zelfstandig te kunnen leven. Wij geloven dat iedereen een kans verdient op een stabiele en mooie toekomst. Met onze inzet, expertise en passie willen we hieraan een bijdrage leveren. Ons motto: “Wij gaan.

  • Rotterdam
  • Jongeren, Nieuwkomers
  • Werk en beroep
  • ANBI status: ja

Lees meer over dit initiatief

Met extra financiële steun kunnen wij onze deelnemers net dat extra zetje geven. Bv door bij bepaalde ondersteuning te geven aan deelnemers die echt stappen zetten maar geen middelen hebben om door te zetten. Wij hebben een deelnemer geholpen richting een BBL plek. Alleen had ze geen geld voor een laptop. Zij kwam van heel ver en had veel obstakels overwonnen. Dit was helaas iets waar ze echt hulp van buitenaf voor nodig had. In onderling overleg hebben wij een school laptop voor haar kunnen arrangeren. We zijn heel trots op haar en ze gaat naar het volgende schooljaar en doet het goed op haar werk. https://dewerkshop.nl/

werkshop

Om video's te kunnen kijken hebben we je toestemming nodig. Video's op deze website worden verzorgd door het YouTube streaming media platform. YouTube kan jouw kijkgedrag volgen en gepersonaliseerde advertenties tonen voorafgaand aan de vertoning van de video.

Bekijk details

Stichting Werkshop

Sallandweg 101
3083 BC Rotterdam

Contactgegevens

M. Zarrinphaker
contact@dewerkshop.info
078 844 59 39