Stichting Resto VanHarte

< Terug naar overzicht

Stichting Resto VanHarte

In Rotterdam organiseren wij op diverse locaties wekelijkse sociale buurtdiners in de strijd tegen eenzaamheid en het voorkomen daarvan. Alle medewerkers komen uit Rotterdam. Naast de gasten zijn vrijwilligers ook de doelgroep, zij helpen om de driegangendiners mogelijk te maken.

  • Amsterdam
  • Alleenstaanden, Kinderen, Ouderen

  • ANBI status: ja

Lees meer over dit initiatief

Zowel onder mensen met armoede als andere inwoners van Rotterdam, is eenzaamheid een groot probleem met grote gevolgen voor welzijn en gezondheid. Iedereen is welkom bij de sociale buurtdiners van Resto VanHarte om via de eettafel verbinding te krijgen en zo te werken aan een sociaal netwerk. Dat doen we met reguliere avonden maar ook thema-avonden over bijvoorbeeld omgaan met geld, mantelzorgdiners enz. Subsidie van gemeente en fondsen is niet voldoende om aan de grote vraag te kunnen voldoen. Steun van bedrijven en particulieren is onmisbaar. Met een financiële bijdrage of door mee te doen met bedrijfsvrijwilligers.

1000000901

Om video's te kunnen kijken hebben we je toestemming nodig. Video's op deze website worden verzorgd door het YouTube streaming media platform. YouTube kan jouw kijkgedrag volgen en gepersonaliseerde advertenties tonen voorafgaand aan de vertoning van de video.

Bekijk details

Stichting Resto VanHarte

Admiraal de Ruijterweg 545
1055 MK Amsterdam

Contactgegevens

John van Duin
j.vanduin@restovanharte.nl
0203033034