Stichting Meedoen in Rotterdam

< Terug naar overzicht

Stichting Meedoen in Rotterdam

Alle Rotterdamse kinderen verdienen een gelijke start in het leven ongeacht de financiele situatie van hun ouders. Samen meedoen met je leeftijdsgenootjes op en na school is essentieel. Met onze voorzieningen krijgen de kinderen een zetje in de rug, waardoor zij zich ontwikkelen en opbloeien.

  • Rotterdam
  • Gezinnen, Kinderen, Sociaal ondernemers
  • Creatieve initiatieven, Dagjes uit en vrije tijd, Kinderen en jeugd, Speciale bijdragen, Sport en recreatie
  • ANBI status: ja

Lees meer over dit initiatief

U bepaalt hoeveel Rotterdamse kinderen er kunnen meedoen. Uw geld gaat voor de volle 100% naar kinderen in gezinnen met een lager besteedbaar inkomen. Van uw bijdrage betalen wij de fiets, zwemles, computer en andere producten. Onze organisatiekosten worden al betaald door de gemeente Rotterdam en onszelf. Door onze laagdrempeligheid en aanwezigheid in de wijk bereiken wij gezinnen al 20 jaar lang. Maar uw hulp bepaalt hoeveel kinderen wij kunnen helpen.

computer
cultuur
fiets
jarige-job
zwemles
MeedoenInRotterdam-logo-middel

Om video's te kunnen kijken hebben we je toestemming nodig. Video's op deze website worden verzorgd door het YouTube streaming media platform. YouTube kan jouw kijkgedrag volgen en gepersonaliseerde advertenties tonen voorafgaand aan de vertoning van de video.

Bekijk details

Stichting Meedoen in Rotterdam

Hang, 12
3011 GG Rotterdam

Contactgegevens

Caroline Mahutte
caroline@meedoeninrotterdam.nl
010-4000283