Stichting Mano

Stichting Mano betrekt kwetsbare Rotterdammers bij de samenleving. Haar programma’s zijn een handreiking aan Rotterdammers voor wie een volwaardige deelname aan de maatschappij minder vanzelfsprekend lijkt, zoals statushouders, laaggeletterden en Rotterdammers met een migrantenachtergrond.

  • Rotterdam
  • Gezinnen, Jongeren, Kinderen, Nieuwkomers, Ouderen
  • Creatieve initiatieven, Dagjes uit en vrije tijd, Financiële en administratieve hulp, Gezondheid en welzijn, Kinderen en jeugd, Sport en recreatie, Werk en beroep
  • ANBI status: ja

Lees meer over dit initiatief

Door Stichting Mano te steunen draag je bij aan een stad waar echt iedereen meedoet. Zo richt Stichting Mano zich bijvoorbeeld op Nieuwe Rotterdammers, zoals statushouders, die na een moeilijke periode van vluchten en onzekerheid een nieuw bestaan op moeten bouwen in een voor hun compleet nieuwe wereld waar zij de regels nog niet kennen en de taal niet spreken. Een allesomvattend programma biedt hen de kans om de Nederlandse taal te leren, Rotterdammers te ontmoeten, de stad te ontdekken, zich voor te bereiden op een nieuwe opleiding en de stap te maken naar de arbeidsmarkt om zo stap voor stap toe te werken naar een leven waarin zij de regie weer kunnen pakken. Op deze manier ondersteunen wij verder laaggeletterden, Rotterdamse gezinnen met een migratieachtergrond, jongeren die door omstandigheden niet thuis kunnen opgroeien en heel veel andere mensen die in Rotterdam verblijven, maar nog niet volledig meedoen in de stad.

Goedgeven010-1
Goedgeven010-2
Goedgeven010-3
Goedgeven010-4

Om video's te kunnen kijken hebben we je toestemming nodig. Video's op deze website worden verzorgd door het YouTube streaming media platform. YouTube kan jouw kijkgedrag volgen en gepersonaliseerde advertenties tonen voorafgaand aan de vertoning van de video.

Bekijk details

Stichting Mano

Eendrachtsweg 62
3012LG Rotterdam

Contactgegevens

Bart van Zessen
info@stichtingmano.nl
010 - 422 25 06