Stichting Jarige Job

In Nederland zijn er ieder jaar weer kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school!

  • Rotterdam
  • Kinderen
  • Dagjes uit en vrije tijd, Speciale bijdragen
  • ANBI status: ja

Lees meer over dit initiatief

Stichting Jarige Job gebruikt de financiële steun om de inhoud van de verjaardagsbox te bekostigen. Door samenwerking met vele bedrijven en directe inkoop bij leveranciers kan er scherp ingekocht worden ook vanwege de grote aantallen van de goedgevulde verjaardagsboxen. Hier doet Stichting Jarige Job het voor: "Vandaag werd mijn dochtertje verrast door jullie verjaardagsbox. Bij deze wil ik Stichting Jarige Job hartelijk bedanken voor wat jullie hebben gedaan. Jullie bezorgen heel wat kinderen blijheid en het gevoel dat ze echt jarig zijn."

Cheno-Abas-2021-DSC06078
Cheno-Abas-2021-DSC06056

Om video's te kunnen kijken hebben we je toestemming nodig. Video's op deze website worden verzorgd door het YouTube streaming media platform. YouTube kan jouw kijkgedrag volgen en gepersonaliseerde advertenties tonen voorafgaand aan de vertoning van de video.

Bekijk details

Stichting Jarige Job

Van Nelleweg 1 (Hal K&L)
3044 BC Rotterdam

Contactgegevens

Amber Merkus
amber@stichtingjarigejob.nl
06-14795259