Stichting De Roodkapjes

< Terug naar overzicht

Stichting De Roodkapjes

Om goed voor een ander te kunnen zorgen, moet je ook goed voor jezelf zorgen. En daar hebben de meeste mantelzorgers moeite mee. De Roodkapjes helpen mantelzorgers hoe balans te houden tussen zorgen voor een ander en zorgen voor jezelf. Eenzaamheid is een veel gehoord thema onder mantelzorgers.

  • Hoek van Holland
  • Alleenstaanden, Gezinnen, Jongeren, Kinderen, Ouderen
  • Gezondheid en welzijn, Persoonlijke ontwikkeling en onderwijs
  • ANBI status: ja

Lees meer over dit initiatief

Met financiële steun kunnen wij ons programma bereikbaar maken voor alle Rotterdamse mantelzorgers, ook mantelzorgers met een kleinere beurs. Eind 2020 wonnen De Roodkapjes een startbudget vanuit Citylab010 om het project voor mantelzorgers uit te rollen in de Stad Rotterdam. Sindsdien hebben De Roodkapjes ruim 250 mantelzorgers mogen ontvangen op een "Dag zonder Zorgen". Omdat ons project vooral buiten in de groene delen van de stad plaatsvindt, konden wij ook in COVID tijd mensen meenemen die het zo ontzettend nodig hebben. Thema's zoals eenzaamheid en armoede komen wij regelmatig tegen als wij Rotterdamse mantelzorgers ontmoeten. Wij willen mantelzorgers meegeven dat zij het niet alleen hoeven te doen!

Logo-Roodkapjes-PNG-bestand

Om video's te kunnen kijken hebben we je toestemming nodig. Video's op deze website worden verzorgd door het YouTube streaming media platform. YouTube kan jouw kijkgedrag volgen en gepersonaliseerde advertenties tonen voorafgaand aan de vertoning van de video.

Bekijk details

Stichting De Roodkapjes

Commissaris Jasweg 12
3151 TB Hoek van Holland

Contactgegevens

Ingrid De Geus
info@deroodkapjes.nl
0614399193