Stichting De Betrokken Spartaan

< Terug naar overzicht

Stichting De Betrokken Spartaan

Stichting De Betrokken Spartaan draagt door middel van sport bij aan; de gezondheid van mensen, de sociale samenhang in onze samenleving en het vormen van normen en waarden, zodat de doelgroep in geen enkele levensfase buitenspel komt te staan.

  • Rotterdam
  • Jongeren, Kinderen
  • Gezondheid en welzijn, Kinderen en jeugd, Sport en recreatie
  • ANBI status: ja

Lees meer over dit initiatief

Als maatschappelijk hart van Sparta Rotterdam proberen wij onze kwaliteit naar een steeds hoger niveau te brengen. Graag investeren wij in het opleiden en aannemen van onze sportcoaches om betere kwaliteit neer te kunnen zetten op de pleinen in Rotterdam en Schiedam. Ook kunnen wij met een financiële bijdrage meer pleinen in de omgeving betrekken bij onze Stichting om kinderen te activeren actief buiten te bewegen. Van voetballen tot boksen en trefbal, alles is mogelijk. Momenteel stimuleren wij al in totaal 100.000 kinderen per jaar om buiten te sporten en te bewegen. De glimlach die verschijnt op het gezicht wanneer de kinderen sportcoaches aantreffen op de pleintjes geeft ons de voldoening en waardering om door te gaan!

WhatsApp-Image-2023-11-28-at-13.59.27
WhatsApp-Image-2023-11-28-at-14.00.59
Betrokken_spartaan_RGB

Om video's te kunnen kijken hebben we je toestemming nodig. Video's op deze website worden verzorgd door het YouTube streaming media platform. YouTube kan jouw kijkgedrag volgen en gepersonaliseerde advertenties tonen voorafgaand aan de vertoning van de video.

Bekijk details

Stichting De Betrokken Spartaan

Spartapark Noord 1
3027VW Rotterdam

Contactgegevens

Lisa van den Boer
secretariaatdbs@sparta-rotterdam.nl
+31643568785