Rotterdamse Uitdaging

< Terug naar overzicht

Rotterdamse Uitdaging

De Rotterdamse uitdaging verbindt lokale ondernemers met gesloten beurs aan vragen van stichtingen en verenigingen. Zo vullen ondernemers maatschappelijke vragen in, om Rotterdam nog mooier te maken!. Een actief maatschappelijk ondernemersnetwerk!

  • Rotterdam
  • Alleenstaanden, Gezinnen, Jongeren, Kinderen, Nieuwkomers, Ouderen, Sociaal ondernemers
  • Dagjes uit en vrije tijd, Dak- en thuisloosheid, Financiële en administratieve hulp, Gezondheid en welzijn, Kinderen en jeugd, Levensmiddelen en consumptiegoederen, Sport en recreatie, Werk en beroep
  • ANBI status: nee

Lees meer over dit initiatief

Door extra financiële steun kunnen wij projecten financieren die Stichtingen in Rotterdam helpen bij het bestrijden van armoede. Een aantal voorbeelden: - netwerkbijeenkomsten voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt met ondernemers - bestrijden van menstruatie armoede, waardoor vrouwen niet thuis blijven van werk en school - zorgen dat afgeschreven laptops geschoond en geactualiseerd terecht komen bij mensen die geen laptop hebben - een dagje uit met kinderen om los te komen van problemen thuis en even helemaal kind te zijn - concrete hulpvragen invullen: zoals een bedrijf zoeken die toiletten repareert in een buurthuis, een reclamebureau dat een campagne ontwikkeld voor - het matchmaking event waar we live maatschappelijk vragen invullen met ondernemers. Een maatschappelijke markt die ondernemers kunnen bezoeken.

0-IMG_3179
4DF10DDB-BA76-4094-A378-1E42999FF25C_1_105_c
BNI-de-Arend-dec-2022-sjaals

Om video's te kunnen kijken hebben we je toestemming nodig. Video's op deze website worden verzorgd door het YouTube streaming media platform. YouTube kan jouw kijkgedrag volgen en gepersonaliseerde advertenties tonen voorafgaand aan de vertoning van de video.

Bekijk details

Rotterdamse Uitdaging

Stationsplein 45, 4e etage
3013 AK Rotterdam

Contactgegevens

Linda van der Windt
linda@windtwise.nl
06-36397044