Present Rotterdam

Er zijn veel Rotterdammers die hulp nodig hebben, die in eenzaamheid en armoede leven. Daarnaast zijn er ook veel mensen die graag iets voor een ander zouden willen betekenen maar niet weten hoe ze daar komen waar de nood hoog is. Wij zijn graag de schakel tussen hen. Wij bouwen een brug.

  • Rotterdam
  • Alleenstaanden, Gezinnen, Jongeren, Kinderen, Nieuwkomers, Ouderen
  • Advies, ondersteuning en diensten, Creatieve initiatieven, Dagjes uit en vrije tijd, Dak- en thuisloosheid, Gezondheid en welzijn, Kinderen en jeugd, Levensmiddelen en consumptiegoederen
  • ANBI status: ja

Lees meer over dit initiatief

Met uw steun kunnen wij meer Rotterdammers in nood helpen. Veel mensen leven in grote eenzaamheid en armoede. Door het inzetten van een groep vrijwilligers helpen wij hen een stap verder in hun leven. Onze groepen vrijwilligers komen achter de voordeur bij Rotterdammers thuis om hen praktisch te helpen. "Eindelijk durf ik weer vriendinnetjes uit te nodigen" zei een meisje nadat vrijwilligers haar kamer hadden geverfd. "Ze zijn er zo blij mee, ze komen hun kamer niet meer uit" zei een moeder nadat vrijwilligers eenpersoonsbedden in elkaar hadden gezet voor haar kinderen. Haar kinderen sliepen hiervoor nog op peutermatrassen (7, 9 en 11 jaar oud). Met uw financiële steun kunnen wij extra groepen vrijwilligers inzetten en daardoor meer Rotterdammers praktisch helpen. Daarnaast kunnen wij, met uw steun, materiaal aanschaffen specifiek voor ons project Van Huis naar Thuis. Hiermee knappen wij specifiek woningen op waar kinderen wonen om zo hun leefomgeving te verbeteren.

stichting present0
stichting present1
stichting present2
stichting present3

Om video's te kunnen kijken hebben we je toestemming nodig. Video's op deze website worden verzorgd door het YouTube streaming media platform. YouTube kan jouw kijkgedrag volgen en gepersonaliseerde advertenties tonen voorafgaand aan de vertoning van de video.

Bekijk details

Present Rotterdam

Eendrachtsplein 3
3015LA Rotterdam

Contactgegevens

Marit van den Brink
marit.vanden.brink@presentrotterdam.nl
06 - 55620952