Jeugdfonds Sport en Cultuur Rotterdam

< Terug naar overzicht

Jeugdfonds Sport en Cultuur Rotterdam

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk dat kinderen (4 tot en met 17 jaar oud) uit gezinnen met weinig geld, toch elke week mee kunnen doen met voetbal, muziekles, turnen, streetdance, judo, theaterles of een andere activiteit. Het fonds vergoed contributie & verplichte benodigde.

  • Rotterdam
  • Alleenstaanden, Gezinnen, Jongeren, Kinderen
  • Creatieve initiatieven, Gezondheid en welzijn, Kinderen en jeugd, Sport en recreatie
  • ANBI status: ja

Lees meer over dit initiatief

In 2022 hebben wij het leven van 9453 kinderen positief kunnen veranderen met elke week sport of cultuur. Om voor al deze kinderen de contributie/het lesgeld en verplichte benodigde zoals clubkleding of huur van een instrument te kunnen vergoeden hebben wij veel geld nodig en daar kunnen we elke donatie goed bij gebruiken! Er zijn steeds meer gezinnen die het financieel lastig hebben. Gelukkig weten ook steeds meer gezinnen Jeugdfonds te vinden. Door die twee factoren verwachten we dat dit jaar 10.000 kinderen gebruik zullen maken van Jeugdfonds. Wil jij ons helpen dit mogelijk te maken? Ben jij, of ken jij iemand die hier gebruik zou willen maken van Jeugdfonds? Bezoek onze website en lees hoe je een aanvraag kan doen. Wij zijn een stichting zonder winstoogmerk dus wij doen er alles aan om elke euro maximaal in te zetten voor de kinderen. We hebben een ANBI status (Algemeen Nut Beogende Instelling) en we hebben een CBF erkenning.

Jeugdfonds-Sport-Cultuur-piano
Judo-meisjes-5
Meisjes-dansen-1
JeugdfondsSPORTCULTUUR_01_RGB_1200dpi_digitaal

Om video's te kunnen kijken hebben we je toestemming nodig. Video's op deze website worden verzorgd door het YouTube streaming media platform. YouTube kan jouw kijkgedrag volgen en gepersonaliseerde advertenties tonen voorafgaand aan de vertoning van de video.

Bekijk details

Jeugdfonds Sport en Cultuur Rotterdam

Schiedamse Vest 93B
3012 BG Rotterdam

Contactgegevens

Darryll Atema
darryll.rotterdam@jeugdfondssportencultuur.nl
06 11 51 94 35