Het Fort

Het Fort is er voor kinderen die in sociaal economisch kwetsbare gezinnen opgroeien. Twee middagen in de week – drie jaar lang – komen zij bij ons en volgen ons programma. Ze leren skills, op sociaal/emotioneel gebied, die ze nodig hebben om van hun leven een succes te maken.

  • Rotterdam
  • Gezinnen, Kinderen
  • Creatieve initiatieven, Gezondheid en welzijn, Kinderen en jeugd, Persoonlijke ontwikkeling en onderwijs
  • ANBI status: ja

Lees meer over dit initiatief

Via onze crowdfundingpage kun je heel gemakkelijk aan concrete doelen bijdragen. Dit kan via: https://steunhetfort.nl/project/bouw-mee-aan-sterke-fort-locaties/ Je maakt het dan mogelijk dat kinderen dit mooie programma kunnen volgen en bijvoorbeeld hun verjaardag kunnen vieren, of een te gekke workshop. Ook draag je bij aan een gezonde dosis fruit die we iedere Fort-middag aan de kinderen aanbieden Het Fort is een uniek programma van minimaal 3 jaar lang. We zoeken dan ook ondernemers of particulieren die zich voor langere tijd aan ons willen binden. Een eenmalige donatie slaan we natuurlijk niet af, maar iemand die net als wij voor langere tijd wil investeren zet veel meer zoden aan de dijk. We gaan graag het gesprek aan op welke wijze je dit als ondernemer/particulier kunt vormgeven.

party
aan-tafel
fort-kids
groep-en-coach
jongen-drieluik
Het-Fort-logo

Om video's te kunnen kijken hebben we je toestemming nodig. Video's op deze website worden verzorgd door het YouTube streaming media platform. YouTube kan jouw kijkgedrag volgen en gepersonaliseerde advertenties tonen voorafgaand aan de vertoning van de video.

Bekijk details

Het Fort

Catharina Beersmansstraat 78
3025 EJ Rotterdam

Contactgegevens

Jiddo Alberts
jiddoalberts@hetfort.org
0615143617