Goud van Noord

Goud, omdat wij vinden dat ieder mens goud is. En omdat goud ontstaat waar heel verschillende mensen elkaar ontmoeten. Wij zetten ons in voor een Rotterdam waar iedereen, jong en oud, de kans krijgt om mee te doen op een manier die past. Jij bent goud!

  • Rotterdam
  • Alleenstaanden, Gezinnen, Kinderen, Nieuwkomers, Ouderen
  • Advies, ondersteuning en diensten, Creatieve initiatieven, Dagjes uit en vrije tijd, Dak- en thuisloosheid, Financiële en administratieve hulp, Kinderen en jeugd, Levensmiddelen en consumptiegoederen, Werk en beroep
  • ANBI status: ja

Lees meer over dit initiatief

De dromen van de mensen in het Oude Noorden zijn onze doelen en dat zie je in onze projecten. De Huiskamer is een heel belangrijke plek. Daar kan je vijf dagen per week binnen komen lopen om welke reden dan ook. Goud van Noord heeft een aanbod voor jong en oud(er). We geloven in de kracht van ontmoeting tussen heel verschillende mensen. We doen wat er nu nodig is en focussen graag op de lange(re) termijn. Stap voor stap, samen met partners en de inzet van ons (in)formele netwerk is veel mogelijk. Op dit moment ondersteunen we naast onze vaste activiteiten bijv. ruim 500 personen (ruim 180 huishoudens) in hun dagelijkse levensbehoeften door wekelijks waardebonnen voor de supermarkt uit te reiken. De hoge prijzen in de winkel en de hoge energieprijzen zorgen ervoor dat mensen die het vaak net konden redden grote zorgen hebben. Wij vinden dat je dan vandaag iets moet doen om te voorkomen dat mensen (verder) in de schulden raken en zo gezegd zo gedaan. Doe je mee?

GoudvanNoord2022_147
helden-van-het-oude-noorden-028
helden-van-het-oude-noorden-045
helden-van-het-oude-noorden-051
helden-van-het-oude-noorden-079

Om video's te kunnen kijken hebben we je toestemming nodig. Video's op deze website worden verzorgd door het YouTube streaming media platform. YouTube kan jouw kijkgedrag volgen en gepersonaliseerde advertenties tonen voorafgaand aan de vertoning van de video.

Bekijk details

Goud van Noord

Zwaanshals 287
3035KH Rotterdam

Contactgegevens

Gerlinda Robbertsen
gerlinda@goudvannoord.nl
0613065694