Excelsior Foundation

De Excelsior Foundation is het maatschappelijke hart van de club. Het doel van de stichting is middels de kracht (merk, imago en kernwaarde) van Excelsior sociaal-maatschappelijk actief te zijn in de regio Rotterdam. Die maatschappelijke rol zorgt voor verbetering van de leefsituatie.

  • Rotterdam
  • Alleenstaanden, Gezinnen, Jongeren, Kinderen, Ouderen
  • Dagjes uit en vrije tijd, Gezondheid en welzijn, Kinderen en jeugd, Persoonlijke ontwikkeling en onderwijs, Speciale bijdragen, Werk en beroep
  • ANBI status: ja

Lees meer over dit initiatief

Wij kunnen met de steun nog meer kinderen en jongeren (op scholen, op pleintjes in de wijken en in ons eigen Leercentrum) bereiken, net als mensen zonder werk die een steuntje in de rug en contacten met bedrijven nodig hebben, en ouderen die een lichte, warme plek en contacten met anderen zoeken. Dat doen we allemaal in een team met professionals en vrijwilligers, waarin we gebruik maken van in de praktijk bewezen werkwijzen.

Dia4
Dia5
Dia7
Dia15
Dia18

Om video's te kunnen kijken hebben we je toestemming nodig. Video's op deze website worden verzorgd door het YouTube streaming media platform. YouTube kan jouw kijkgedrag volgen en gepersonaliseerde advertenties tonen voorafgaand aan de vertoning van de video.

Bekijk details

Excelsior Foundation

Honingerdijk 110
3062NX Rotterdam

Contactgegevens

Frank Vijg
frank.vijg@excelsiorfoundation.nl
0611364037