Dress for Success Rotterdam

< Terug naar overzicht

Dress for Success Rotterdam

Wij zijn er voor iedere Rotterdammer met een uitkering of een minimuminkomen. Tijdens een kleedsessie geven we (gratis) representatieve kleding waarmee ze voor de dag kunnen komen bij het vinden van werk/vrijwilligerswerk. Want een goede eerste indruk is medebepalend voor een succesvolle afloop.

  • Rotterdam
  • Alleenstaanden, Gezinnen, Jongeren, Nieuwkomers, Ouderen
  • Advies, Gezondheid en welzijn, Kleding en uitrusting, ondersteuning en diensten, Werk en beroep
  • ANBI status: ja

Lees meer over dit initiatief

Doordat wij ieder jaar weer afhankelijk zijn van het subsidiebesluit van de gemeente, geeft dit onzekerheid in de continuïteit. Met donaties en fondsen die ons ondersteunen, kunnen wij met meer zekerheid doorpakken in het ondersteunen van de inwoners van Rotterdam die minder bestedingsruimte hebben. Door extra ondersteuning kunnen wij onze werkzaamheden gemakkelijker uitbreiden naar andere wijken van Rotterdam, bijvoorbeeld Zuid, waar een groot gedeelte van onze doelgroep zich bevindt. Wij merken in de reacties en de terugkoppeling vanuit onze klanten, dat onze aandacht en aanbod naar hen, een groot verschil maakt in zelfbeeld en zelfvertrouwen. Wat onontbeerlijk is voor een goede (eerste) indruk tijdens een gesprek. Ook geven wij kleedsessies voor bijzondere momenten, bijvoorbeeld voor een trouwerij, diploma uitreiking of rechtbankbezoek. Het is erg belangrijk om geen sociale afstand te krijgen, doordat je geen passende outfit kunt kopen.

A6-Flyer-inclusief-Rotterdam
Trajectenmarkt
GridArt_20220901_212035242
Sinna-Surgul

Om video's te kunnen kijken hebben we je toestemming nodig. Video's op deze website worden verzorgd door het YouTube streaming media platform. YouTube kan jouw kijkgedrag volgen en gepersonaliseerde advertenties tonen voorafgaand aan de vertoning van de video.

Bekijk details

Dress for Success Rotterdam

Rijnhoutplein 4
3014TZ Rotterdam

Contactgegevens

Nettie Immink
manager.rotterdam@dressforsuccess.nl
06-18669535